Siirry suoraan sisältöön

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö lisätietoa HSOY ry:stä tai haluatko tehdä yhteistyötä kanssamme, ota yhteyttä meihin! Me toivotamme opiskelijat, potentiaaliset yhteistyökumppanit ja kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi ottamaan meihin yhteyttä. Tarjoamme monia mahdollisuuksia, joiden avulla voit tutustua toimintaamme ja hyödyntää yhteistyömahdollisuuksiamme.

Opiskelijalle

Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan jäsenistömme ajatuksia ja ehdotuksia! Palautteesi ja ideasi ovat arvokkaita, ja niiden avulla voimme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi. Jos sinulla on visio haalarimerkistä, innovatiivinen tapahtumakonsepti tai jokin muu idea, joka voisi rikastuttaa opiskelijayhteisöämme, ota yhteyttä hsoyry@gmail.com.

Yrityksille ja yhdistyksille

HSOY ry on aktiivinen opiskelijoiden aineyhdistys, joka tarjoaa laajan valikoiman yhteistyömahdollisuuksia. Yhteistyö kanssamme voi tapahtua monin eri tavoin. Esimerkiksi ekskursiot ja tapahtumat tarjoavat erinomaisen tilaisuuden verkostoitua Haaga-Helian liiketalouden opiskelijoiden kanssa. Näiden tilaisuuksien avulla voit esitellä yrityksesi tai organisaatiosi, luoda näkyvyyttä ja rakentaa suhteita tulevaisuuden ammattilaisiin.

Vuosijuhlat tarjoavat yrityksellesi erinomaisen tilaisuuden tuoda brändisi esiin Haaga-Helian opiskelijayhteisölle ja meidän sidosryhmille. Tämä suuri ja arvokas tapahtuma kokoaa yhteen opiskelijat, alumnit ja yhteistyökumppanit, luoden loistavan alustan brändisi näkyvyydelle. Vuosijuhlat sisältävät usein monenlaisia ohjelmanumeroita, kuten puheita, palkitsemistilaisuuksia ja verkostoitumismahdollisuuksia. Yleisimpiä tapoja korostaa brändiäsi ovat näkyvyys sosiaalisessa mediassa, logo pöytäkolmiossa ja maininta puheenjohtajan puheessa, mutta olemme myös avoimia innovatiivisille ja luoville ratkaisuille.

Olemme vuosien ajan tarjonneet yhteistyökumppaneillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden näkyvyyteen jakamalla heidän brändituotteitaan orientaatioviikolla fuksikasseissa. Tämä on erinomainen tapa tavoittaa uudet opiskelijat heti heidän opintojensa alussa ja tutustuttaa heidät yritykseesi. Lisäksi yhteistyökumppaneille tarjoamme näkyvyyttä jäsenkirjeissämme ja perinteisessä joulukalenterissamme, jotka tavoittavat suuren osan jäsenistöstämme. Jäsenistömme on kasvanut merkittävästi koulutusuudistuksen myötä, ja nykyisin meillä on yli tuhat jäsentä.

Näiden kanavien kautta voit tehokkaasti tavoittaa jäsenistömme ja lisätä brändisi näkyvyyttä opiskelijayhteisössämme.

Kuva, jossa näkyy henkilö tai ryhmä henkilöitä, jotka ovat valmiina keskustelemaan ja tarjoamaan tietoa yhteistyömahdollisuuksista. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit.

Yhteystiedot ja lisätiedot

Yhteistyön avulla voit tavoittaa tulevaisuuden ammattilaiset ja luoda kestäviä suhteita alan huipulle pyrkivien opiskelijoiden kanssa. Olemme sitoutuneita luomaan merkityksellisiä yhteistyömahdollisuuksia, jotka hyödyttävät kaikkia osapuolia. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä tai sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen hsoyry@gmail.com. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja tarjoamme lisätietoja yhteistyömahdollisuuksista.

Yksittäisten hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät täältä.

Olemme innokkaita kuulemaan sinusta ja tutkimaan mahdollisuuksia yhteistyöhön. Yhdessä voimme luoda merkityksellisiä ja vaikuttavia kokemuksia opiskelijayhteisölle ja sen ulkopuolelle.